שניצל טופו


מצרכים:

ניחוח שמזכיר ילדות

  • חצי חבילת טופו הבית    
  • חצי  כפית פלפל שחור
  • קורט מלח
  • 1 כוס פירורי לחם מלא
  • קורנפלור
  • מים

למרינדה:

  • 10 כפות רוטב סויה
  • 4 כפות סילאן
  • 1 כפית שמן שומשום
  • 2 שני שום כתושות
  • 2 כפיות גדושות חרדל דיז'ון
  • רבע כוס מים

הכנה:

 מייבשים היטב את הטופו .

מערבבים בקופסה כל החומרים למרינדה.  

חותכים את הטופו לפרוסות ומכניסים למרינדה. 

סוגרים היטב את הקופסה ושמים במקרר לפחות ל4 שעות.

מכינים קערה שטוחה עם פירורי לחם מלח ופלפל.

מכינים קערה עם תערובת של קורנפלור וכמה כפות מים. בודקים עם התערובת טובה, מכניסים אצבע והיא צריכה לכסות אותה בצורה אחידה, אם לא טוב משחקים עם הכמויות.

מחמים על הגז מחבת עם שמן. או לגרסה הבריאה יותר תנור על 200 מעלות.

מספיגים את הטופו בנייר סופג ואז טובלים בקערת הקורנפלור עד לכיסוי מלא.

מעבירים לקערת פירורי הלחם. דואגים לכיסוי מלא.

מטגנים משני הצדדים. מוצאים לנייר סופג, סופגים היטב.

או בתנור- אופים  15-10 דק ואז הופכים לצד השני

משארים אותו לעוד 10-15 עד ששני הצדדים זהובים ויפים.


מגישים חם ובתיאבון!