שווארמה טופו


מצרכים:

אלוהים הוא בפרטים הקטנים, טחינה איכותית ועגבניה

  • חבילת טופו הבית
  • סלסלת פטריות
  • 2 בצלים גדולים
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון טרי

לתיבול:

  • כפית פלפל שחור גרוס
  • כפית כמון
  • כפית ראס אל חנות
  • כפית כורכום
  • קורט מלח

 


 הכנה:

חותכים לפרוסות את הבצל.

מחממים שמן במחבת גדולה או סיר שטוח .

מטגנים את הבצל על אש בינונית עד שהוא חרוך היטב.

חותכים את הפטריות לרבעים, מוסיפים למחבת.

חותכים את הטופו לרצועות בעזרת מנדולינה.

מוסיפים את הטופו ומטגנים, עד להזהבה.

מתבלים בלימון ותבלינים.

מגישים חם .


בתיאבון!