לביבות גבינה מתוקות וטבעוניות


מצרכים:

לביבות גבינה, רכות ונימחות

  • חבילת טופו רך
  •  כוס וחצי חלב אורז (לא ממותק)
  • 4 כפות סוכר חום
  •  כפית אבקת אפייה
  • כפית תמצית וניל
  • 2 כפות קמח
  • 4 כפות קורנפלור

ההכנה:

מערבבים את הטופו והחלב אורז במעבד מזון לתערובת אחידה.

מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר המצרכים, מערבבים היטב.

אם המרקם מוצק מדי מוסיפים עוד חלב אורז, אם המרקם נוזלי מדי ולא יציב מוסיפים עוד קורנפלור.

מחממים מחבת ומשמנים אותה מעט, יוצקים כל פעם קצת מהתערובת למחבת.

כשצד אחד מוכן, הופכים לצד השני ומטגנים עד שהלביבה מוכנה .


מגישים חם, בתיאבון!