טופו עם ירקות בתנור

 


מצרכים:

מנה מושלמת לאירוח

  • חבילת טופו במרקם רך של "משק ויילר"
  • שקית ערמונים קלופים
  • תפוחי אדמה 4
  • בטטות 2
  • בצל 1
  • גזר 2

למרינדה:

  • 1/4 כוס חומץ בלסמי
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות סילאן
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/4 כוס מים

תיבול:

  • כף סילאן
  • כף בלסמי
  • 4 כפות שמן זית
  • כף רוטב סויה
  • כפית פלפל שחור 

הכנה:

מייבשים היטב את הטופו .

מערבבים בקופסה כל החומרים למרינדה.

חותכים את הטופו לקוביות ומשרים  במרינדה.

סוגרים היטב את הקופסה ומניחים במקרר לפחות ל-4 שעות.

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

פורסים את הבצל לפרוסות.

חותכים לרבעים את תפוחי האדמה, הבטטות והגזר.

מפזרים בתבנית משומנת היטב. מוסיפים את הטופו ושקית ערמונים.

מערבבים היטב. מזליפים מעל סילאן, שמן זית, רוטב סויה ובלסמי ופלפל שחור.

מכניסים לתנור לשעה וחצי, מדי פעם פותחים ומערבבים.

 


בתיאבון!