טופו מוקפץ עם פטריות מהמחבת של אורנה ויילר

טופו מוקפץ עם פטריות

טופו מוקפץ עם פטריות

    שילוב מנצח

    מצרכים

    חבילת טופו הבית של משק ויילר
    שתי סלסלות של  פטריות
    בצל גדול
    רוטב סויה מהול במים

    אופן ההכנה

  • קוצצים את הבצל ומטגנים את הבצל במעט שמן זית.
  • חותכים את הטופו לקוביות קטנות ומוסיפים לטיגון.
  • חותכים את הפטריות לפרוסות, מפנים את הבצל והטופו לשולי המחבת ומוסיפים את הפטריות למרכז המחבת.
  • מערבבים את הפטריות, הבצל והטופו. אפשר לתבל בעשבים כגון קורנית או פטרוזיליה.

מגישים חם!