fbpx

טופו מוקפץ עם פטריות מהמחבת של אורנה ויילר

טופו מוקפץ עם פטריות

טופו מוקפץ עם פטריות

    שילוב מנצח

    מצרכים

    חבילת טופו הבית של משק ויילר
    שתי סלסלות של  פטריות
    בצל גדול
    רוטב סויה מהול במים

    אופן ההכנה

  • קוצצים את הבצל ומטגנים את הבצל במעט שמן זית.
  • חותכים את הטופו לקוביות קטנות ומוסיפים לטיגון.
  • חותכים את הפטריות לפרוסות, מפנים את הבצל והטופו לשולי המחבת ומוסיפים את הפטריות למרכז המחבת.
  • מערבבים את הפטריות, הבצל והטופו. אפשר לתבל בעשבים כגון קורנית או פטרוזיליה.

מגישים חם!