טופו מוקפץ בחמאת בוטנים על מצע של סלט ירקות ירוקים


מצרכים:

לטופו:

חצי חבילת טופו הבית

  • 2 כפות רוטב סויה
  • כף סילאן
  • 2 כפיות חומץ בן יין
  • כף שטוחה של חמאת בוטנים

לסלט ירקות ירוקים :

  • ראש באק צ'וי
  • 100 גרם שעועית ירוקה
  • ראש קטן של חסה פריכה

רוטב לסלט:

  • כף רוטב סויה
  • כף סילאן
  • כף חומץ בן יין
  • כפית שמן שומשום
  • כפית שמן קנולה

 הכנה:

לסלט ירקות ירוקים:

שוטפים היטב את הבאקצ'וי והחסה.

מכינים את השעועית לפי ההוראות שכתובות על האריזה שלה.

חותכים את הבאקצ'וי, והשעועית קורעים את החסה לרצועות ומערבבים.

מערבבים את כל חומרי הרוטב ושופכים על הסלט.

לטופו:

חותכים את הטופו לפרסות

מטגנים במחבת עם מעט שמן צמחי

אחרי שהטופו משחים משני הצדדים, מוסיפים עליו את רוטב הסויה והסילאן.

מטגנים עוד 2 דקות, מוסיפים את החומץ והחמאת בוטנים.

מטגנים עד שהרוטב מצטמצם.

מנחים מעל מצע של סלט ירקות ירוקים.


בתיאבון!