טופו הבית

טופו הבית 

טופו הבית, בעל מרקם מעט קשה, מתאם לטיגון ולהקפצה.
ניתן להקפאה לקבלת מרקם ספוגי ונגיס.

רכיבים: מיצוי מפולי סויה ללא הנדסה גנטית (מים, פולי סויה (30% לפחות)),  מגביר חוזק (קלציום כלוריד ),
מידע אלרגני: מכיל סויה .
לשמור בקירור.  לאחר הפתיחה לאחסן בכלי אטום עם מים ולהחליף את המים מדי יום. לצרוך עד 5 ימים מהפתיחה.

ללא חומרים משמרים , ללא הנדסה גנטית NON GMO  

ערכים תזונתיים ל- 100 ג'
אנרגיה (קלוריות) 171
חלבונים (גרם) 17.1
פחמימות (גרם) 2.5
מתוכן סוכרים (גרם) 0.5
מתוכן סיבים (גרם) 0.7
שומנים (גרם) 10.2
מתוכם שומן רווי (גרם) 1.2
מתוכם שומן טרנס (גרם) 0.5>
כולסטרול (מ"ג) 0
נתרן (מ"ג) 7
סידן (מ"ג) 112

טופו הוא אבן יסוד בתזונת המזרח הרחוק מזה אלפי שנים. טופו הבית מיוצר בשילוב ידע מסורתי עם טכנולוגיה מודרנית.
הטופו מופק מפולי סויה שאינם מהונדסים גנטית, חומר הגיבון, ליצירת "גבינת" הטופו הוא מגנזיום כלוריד, המכונה נִיגָרִי ומשמש גם לייצור הטופו המסורתי ביפן.

למוצר אין טעם ייחודי ולכן סופג כל טעם: חריף, מלוח, מתוק או חמוץ.
מרקמו קשה יחסית והוא מתאים להקפצה בתוספת ירקות ורטבים, להכנת קציצותת ופשטידות ועוד.
זהו מוצר הדגל של כפרי בריא.
הושק לראשונה ב1994 ומופץ גם ברשתות וגם במסעדות ובשירותי הסעדה ברחבי הארץ.

 

עמוד הבית