טופו בתיבול ים תיכוני על מצע פירה


מצרכים:

  • חבילת טופו הבית
  • סלסלת פטריות
  • 1 בצל גדול
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון טרי

תבלינים:

  • כפית פלפל שחור גרוס
  • כפית בהרט
  • כפית פפריקה
  • כפית מוסקט
  • כפית כורכום
  • קורט מלח
  • כמה עלי תימין

לפירה

  • 6 תפוחי אדמה
  • 5 כפות שמן קוקוס
  • 5 כפות שמן זית
  • קורט מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס

הכנה:

לטופו:

חותכים את הבצל לפרוסות.

מחממים מחבת גדולה עם שמן.

מטגנים את הבצל על אש בינונית עד שהוא חרוך היטב.

חותכים את הפטריות לרבעים, מוסיפים למחבת.

חותכים את הטופו לפרוסות לא שוות בגודלן.

מוסיפים את פרוסות הטופו ומטגנים, עד להזהבה.

מתבלים בלימון ותבלינים.

 

לפירה:

מקלפים תפוחי אדמה

מכניסים אותם שלמים לסיר עם מים חמים עד להתרככות

מועכים את תפוחי האדמה היטב.

מוסיפים שמן קוקוס ,שמן זית ומתבלים.

מגישים חם .


בתיאבון!