טופו בקרם קוקוס משולחנו של דוד ויילר

טופו בקרם קוקוס

טופו בקרם קוקוס

קישואים ונהנים

    מצרכים

    חבילת טופו הבית של משק ויילר חתוכה לקוביות קטנות

    3 שיני שום קצוצות
    1–2 זוקיני מגורד (אפשר גם קישואים)
    1 כוס קרם קוקוס (להפחתת השומן אפשר גם חלב קוקוס)
    רבע כוס מים
    3 כפות רוטב סויה
    1 כף חרדל
    מיץ מחצי לימון
    חופן שברי קשיו או צנוברים
    קצת שמן

    אופן הכנה

  • מחממים קצת שמן ומוסיפים שום וקוביות טופו.
  • מטגנים 2–3 דקות עד להשחמה קלה ומוסיפים
    את הזוקיני המגורד. מטגנים עוד דקה.
  • טורפים בכוס קרם או חלב קוקוס, מוסיפים חרדל, רוטב סויה ומים ויוצקים על הטופו והזוקיני.
  • מרתיחים, מעבירים לאש נמוכה ומבשלים כ-5 דקות.
  • מכבים את האש ומוסיפים לימון ושברי קשיו או צנוברים.
  • מומלץ להגיש על אורז או על פסטה (אך המנה עומדת גם בפני עצמה)