נזיד אפונה וטופו של זהבית צברי

"בערוגת הגינה מסביב לחבית יצאו לרקֵד" אָפוּן וטוֹפוּנִית

נזיד אפונה וטופו

נזיד אפונה וטופו

,

מצרכים
חבילת טופו של משק ויילר
כוס וחצי אפונה קפואה
בצל לבן גדול
שמן זית לטיגון
להשריה – 1/3 כוס רוטב סויה, 1/3 כוס צ'ילי מתוק
להגשה – חופן פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנה

  • חותכים את חבילת הטופו לקוביות קטנות ומשרים ברוטב סויה וצ'ילי.
  • חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים עם מעט שמן זית עד שיזהיב.
  • מוסיפים את קוביות הטופו למחבת ומטגנים על להבה בינונית
    למשך כעשר דקות.
  • מוסיפים את האפונה הקפואה לעוד חמש דקות.

להגשה:  מפזרים מעל הנזיד חופן פטרוזיליה קצוצה.

מגישים חם!

חזרה למתכונים
עמוד הבית