organic-tampa-web

טמפה אורגני

רכיבים: פולי סויה אורגנים מונבטים, ריזופוס, חומץ תפוחים
מידע אלרגני: מכיל סויה .
לשמור בהקפאה עד השימוש.
לאחר הפתיחה להוציא מהשקית ולהפשיר.
ערכים תזונתיים ב - 100 גרם

 אנרגיה (קלוריות)  199
 חלבונים (גר') 19.5
 פחמימות (גר')  9.9
 מתוכן סוכרים (גר')   0
 שומנים (גר')  9
 שומן רווי (גר')  1.8
 שומן טראנס (גר') < 0.5
 כולסטרול (מ"ג) < 2.5
 נתרן (מ"ג) 15
 סידן (מ"ג) 142

 

הטמפה הוא מאכל אינדונזי מסורתי.
מכינים אותו על ידי התססה טבעית של פולי סויה אורגנים שאינם מהונדסים גנטית, עם פטרייה מסוג ריזופוס אוליגוספורוס.
הפטרייה מצמיחה קורים עדינים האוחזים בפולי הסויה ויוצרים יחד עמם תלכיד עשיר בחלבון, סיבים תזונתיים, ויטמינים,
מינרלים ואנטיביוטיקה טבעית.
לטמפה מרקם וטעם ייחודיים המזכירים בשר עדין ואגוזי.
המוצר מופץ בבתי הטבע בהקפאה בלבד.
עם הוצאתו מהמקפיא יש להפשירו ולהכינו. הפטרייה ממשיכה לגדל את קוריה גם בקירור ולכן חיי המדף של המוצר בקירור קצרים יחסית.

עמוד הבית