טופו הבית

טופו הבית

טופו הבית, בעל מרקם מעט קשה, מתאם לטיגון ולהקפצה.
ניתן להקפאה לקבלת מרקם ספוגי ונגיס.
רכיבים: פולי סויה ללא הנדסה גנטית (17%), מים, ניגרי כמקריש MgCl2, שמן צמחי כמונע קצף.
מידע אלרגני: מכיל סויה .
לשמור בקירור. בפתיחת האריזה יש להעביר לכלי, לכסות במים ולהחליף מידי יום.

ערכים תזונתיים ב - 100 גרם

 אנרגיה (קלוריות)  146
 חלבונים (גר') 14.6
 פחמימות (גר')  2.4
 מתוכן סוכרים (גר')   0
 שומנים (גר')  8.7
 שומן רווי (גר')  0.7
 שומן טראנס (גר') < 0.5
 כולסטרול (מ"ג) < 2.5
 נתרן (מ"ג) 20.3
 סידן (מ"ג) 115

 

טופו הוא אבן יסוד בתזונת המזרח הרחוק מזה אלפי שנים. טופו הבית מיוצר בשילוב ידע מסורתי עם טכנולוגיה מודרנית.
הטופו מופק מפולי סויה שאינם מהונדסים גנטית, חומר הגיבון, ליצירת "גבינת" הטופו הוא מגנזיום כלוריד, המכונה נִיגָרִי ומשמש גם לייצור הטופו המסורתי ביפן.

למוצר אין טעם ייחודי ולכן סופג כל טעם: חריף, מלוח, מתוק או חמוץ.
מרקמו קשה יחסית והוא מתאים להקפצה בתוספת ירקות ורטבים, להכנת קציצותת ופשטידות ועוד.
זהו מוצר הדגל של כפרי בריא.
הושק לראשונה ב1994 ומופץ גם ברשתות וגם במסעדות ובשירותי הסעדה ברחבי הארץ.

עמוד הבית