soft-tofu-web

טופו במרקם רך

טופו במרקם רך, מתאים לממרחים, להכנהקציצות, פשטידות ועוד.
רכיבים: פולי סויה ללא הנדסה גנטית (17%), מים, קלציום סולפט כמקריש, שמן צמחי כמונע קצף.
מידע אלרגני: מכיל סויה .
לשמור בקירור. בפתיחת האריזה יש להעביר לכלי, לכסות במים ולהחליף מידי יום.

ערכים תזונתיים ב - 100 גרם

 אנרגיה (קלוריות)  109
 חלבונים (גר') 13.4
 פחמימות (גר')  1.9
 מתוכן סוכרים (גר')   0
 שומנים (גר')  5.3
 שומן רווי (גר')  0.5
 שומן טראנס (גר') < 0.5
 כולסטרול (מ"ג) < 2.5
 נתרן (מ"ג) 16.1
 סידן (מ"ג) 249

 

מקורו של הטופו ביפן ומוצר זה דומה במרקמו העדין לגרסה היפאנית המקורית.
הטופו מיוצר מפולי סויה שלא עברו הנדסה גנטית.
מרקמו רך יחסית והוא מתאים למרקים וממרחים ואפשר להוסיפו כבסיס לפשטידות או לעוגות.
להכנת ממרח אפשר לערבלו בבלנדר או למעוך אותו במזלג. מומלץ לתבלו בתבלינים, להוסיף שמן זית או רטבים כיד הדמיון הטובה עליכם.

מופץ בבתי טבע ברחבי הארץ.

עמוד הבית