organic-tofu-web

טופו אורגני

טופו אורגני, טופו המיצר מפולי סויה מגידול אורגני, מרקם מעט קשה, מתאים לטיגון, להקפצה ולאפייה.
רכיבים: פולי סויה מגידול אורגני ללא הנדסה גנטית (17%), מים, ניגרי כמקריש MgCl2, שמן צמחי כמונע קצף.
מידע אלרגני: מכיל סויה .
לשמור בקירור. בפתיחת האריזה יש להעביר לכלי, לכסות במים ולהחליף מידי יום.
ערכים תזונתיים ב - 100 גרם

 אנרגיה (קלוריות)  151
 חלבונים (גר') 14.9
 פחמימות (גר')  3.6
 מתוכן סוכרים (גר')   0
 שומנים (גר')  8.5
 שומן רווי (גר')  0.7
 שומן טראנס (גר') < 0.5
 כולסטרול (מ"ג) < 2.5
 נתרן (מ"ג) 20.3
 סידן (מ"ג) 115

 

הטופו מיוצר מפולי סויה, מגידול אורגני שאינם מהונדסים גנטית.
הליך הכנתו מוקפד ומבוקר על ידי אגריאור המוסמכת לפיקוח אורגני בישראל.
מרקם הטופו קשה יחסית והוא מתאים להקפצה בתוספת ירקות ורטבים, להכנת קציצות ופשטידות.
זהו מוצר המופץ בבתי הטבע וברשתות השיווק.

עמוד הבית